♥Forever Young♥

..dunia OH dunia.~
Tuesday, 20 December 2011 ? 0 Tomodachii ?
HEY KAMO !! HAHA !! Punyaa laa sakit perutt mao ketawa selepas tengok something >.<
Mao tao apa? Bagii kamo tidak laa lucu sangatt maybe, tapii bagii me memang lucu gilaaa laa ^^
Me maksudkan yang neh :

*saya tidak memiliki gambar ini*

Yeah, neh salah satu kebenaran yang memang SAH benar dii kalangan pengguna 
mukabuku a.k.a FACEBOOK^^
Apa? Saya? Oh tidakk.~ Saya tidak melakukan sebarang 'plastik sugerii' okay.~ HAHA!!
Saya memang laa ada edit-edit gak gambar, tapii kalao tengok rupa sebenar saya, tetap sama sepertii yang kamo nampak dalam 'facebook saya' :)) HEHE !!
Tapii biar edit macam mana pon, saya tetap gak respect laa cause atleast kita tidak menggunakan gambar yang bukan milik kita kan? Dalam ertii kata lain, 'FAKE' a.k.a 'POSER'.
Tak tao apa toe FAKER/POSER? kalao nak tahu, 'KLIK SINI'.

HAHA !! Walao papa pon, memang gambar neh laa yang membuatkan saya terketawa selama 2 minit lebih, so saya bagii ★ ★ ★ ★ ★ untuk gambar yang saya TER'jumpa dekat Facebook neh. HAHA !!
Saya rasa banyak lagii kot gambar yang saya nampak, yang memang lucu-lucu gak laa.~
Tapii setakat neh, gambar neh seja lah yang berjaya jadii entry dalam post saya kalii neh ^^
HEHE !! 

P/S: Gambar yang saya siarkan dii atas neh tidak berkaitan sama sekalii dengan yang masii hedop atao pon yang telah 'pergii'.~ HEHE ^^ Peace.~

Thanks for reading :)

Older Post . Newer Post

Hey there! I'm EnnaChabey Shahzriennah .
Known as 'EnnaChabey' here .
I'm NOT single. In other word, I'm TAKEN by him ⇨ Mr.R.Jin .
Not new, I used to have many accounts before . I'm random, sometimes .
I love my friends and family . They mean the world to life, and I will enjoy every second of it.
I'm not an out-going person, and pretty easy to have new friends .
I have a strong personality, it might take you years to bring me down .
I love to help people, and I'm a good listener, so if you ever needed to talk, I'm always but please, NO DRAMA!
I always be myself, and I won't change for anyone, love me, hate me! Boohoo, I couldn't careless!
I'll treat you the way you treat me . Easy , right ?
I've been through alot with people, and it has made me stronger .
I don't smoke now , and will never drink alcohol . It's suck . Atleast for what I thought .
Why would they drink that and get drunk ? What was the main purpose ?
To have fun ?? What's the use of playground . LOL jk .
Whatever floats your boat ♥
You might think I'm a conceited and proud person but NO it's cause you don't know me, so don't judge .
Try to be mean and I will give you my sweetest smile ever!
I can be one of your best girlfriend , only IF you treated me right .
I LOVE-DAMN-HELL-MUCH with cute stuff .
I have people whom inspired me and I adored ♥ They are :
★ Avril Lavigne
★ Orianthi
★ AmberOnFire
★ Hannah Beth
★ Audrey Kitching
★ Zee Avi
★ SHINee
★ Beast
★ Infinite
★ BigBang (DaeSung Oppa)

I'm the nicest person if you know me better , no joke .
But don't pretend it , cause you'll regret it later .
Hate me nor Love me , Im still gonna shine FYI .

If you're a hater first off all:
♥ Thanks, you make me hella famous .

♪Forever Young - One Direction♪